Hai Low by Robin -koulukilpailu on ratkaistu!

Hai Low by Robin -koulukilpailu on ratkennut. Arvonnassa voitti Jalkarannan koulun 4ad luokka Lahdesta. Onneksi olkoon! Robin menee henkilökohtaisesti viemaan saappaat koululle syyslukukauden alussa Meet&Greet -tapaamisessa.

Kumppareita tarvitaan koulun retkillä

Syksyllä 2016 Berner sai yhteydenoton opettajalta, joka oli huolestunut siitä, että kaikilla nuorilla ei ole kumisaappaita. Opettaja halusi viedä oppilaita luontoretkille, mutta pikkukengät tai vaaleat lenkkarit ovat maastossa epäkäytännölliset. Koulumatka kaksien kenkien kanssa olisi vaivalloinen ja hän toivoi Hai-brändiltä ratkaisua.

Haasteeseen vastattiin koululaisille sopivalla Hai Low -mallistolla. Hai Low -nilkkurit lanseerattiin Hai-mallistoon alunperin vuonna 2015. Lue Hai-saappaan tarinasta lisää täällä. Hai Low on nimensä mukaisesti matalavartinen, helposti jalkaan laitettava malli, joka valmistetaan uusiutuvasta luonnonvarasta, luonnonkumista. Hai Lown muotoilu sopii tennareihin tottuneelle nuorisolle kuin nenä päähän!

Robin suunnitteli 3 Hai Low -mallia

Hai lähestyi saapashaasteella Robinia, joka innostui ajatuksesta välittömästi. Artisti päätyi suunnittelemaan 3 omaa mallia Hai Low -saappaisiin.

Malliston suunnittelun lähtökohtana olivat Robinin persoonalliset ideat. Robin vietti  päivän Hain suunnittelijoiden kanssa ja luonnosteli useita malleja. Luonnoksista syntyi Hai Low by Robin -malliston kolme erilaista värivaihtoehtoa. Robinin tyyliä mukaillen yksi malli on kokonaan eriväripari: toinen saapas on punainen, toinen sininen! Tämä väritys on elokuussa Jalkarannan koululle vietävissä koulukilpailun palkintosaappaissa.

Lopputulos on ihan sairaan magee

– Mä en oo koskaan hirveesti lämmennyt kumppareihin koska en oo pitänyt niitä kovin tyylikkäinä, mutta nyt on kyllä niin mageet popot että voisin laittaa vaikka Linnanjuhliin, päälle jos vaan etiketti siihen venyisi. Oli kiinnostava päästä tutustuu miten tällasia jalkineita oikeen suunnitellaan. Mun mielestä lopputulos on ihan sairaan magee ja nimenomaan meitsin näköinen, Robin kertoo.