Hai Low by Robin -kumisaappaat

Hai Low by Robin -mallistossa on kolme eri värimallia, joissa kaikissa näkyy eri tavoin Robinin omaa tyyliä mukaileva erivärisyys. Rohkein malleista, Hai Low sininen-punainen, on Robinia omimmillaan. Oikea saapas on alkuperäisen haisaappaan punainen ja vasen jalkine on kauniin sininen! Hai Low sinipuna-värin nilkan venyke ja pohja on musta molemmissa saappaissa. Tämä väri on kesäkuussa 2017 pidetyn Koulukilpailun palkinto. Jalkarannan koulun 4ad luokka voitti arvonnan ja saa palkintonsa Robinin henkilökohtaisesti toimittamana elokuussa, syyslukukauden alussa.

Hai Low harmaa/pastelli ja Hai Low harmaa/sinipuna ovat molemmat yleisväritykseltään kauniin teräksenharmaita. Hai Low pastelliparissa on oikean jalan saappaassa pohja ja venyke on vaaleanpunainen  ja vasemmassa saappaassa molemmat ovat vaaleansinisiä.

 

Hai Low harmaa/sinipunassa oikean jalkineen venyke ja pohja on kirkkaanpunainen ja vasemman saappaan venyke ja pohja on tummansininen.

Mallisto tuli kuluttajien saataville muun muassa K-Citymarketeissa ja Stockmannilla elokuussa 2017. Viimeiset parit myydään 2017 loppuun mennessä haicolours.com -verkkokaupassa.