Hai Low by Robin -koulukilpailu!

Koulujen luontoretkille tarvitaan kumisaappaita! Haluatteko voittaa 30 paria Hai Low by Robin –saappaita, jotka Robin tuo henkilökohtaisesti koulullenne? Lähetä meille perustelut, miksi juuri teidän koulunne tarvitsee retkisaappaita!

Kumppareita tarvitaan koulun retkillä

Viime syksynä Berner sai yhteydenoton opettajalta, joka oli huolestunut siitä, että kaikilla nuorilla ei ole kumisaappaita. Opettaja halusi viedä oppilaita luontoretkille, mutta pikkukengät tai vaaleat lenkkarit ovat maastossa epäkäytännölliset. Koulumatka kaksien kenkien kanssa olisi vaivalloinen ja hän toivoi Hai-brändiltä ratkaisua.

Haasteeseen vastattiin koululaisille sopivalla Hai Low -mallistolla. Hai Low -nilkkurit lanseerattiin Hai-mallistoon vuonna 2015. Lue Hai-saappaan tarinasta lisää täällä. Hai Low on nimensä mukaisesti matalavartinen, helposti jalkaan laitettava malli, joka valmistetaan uusiutuvasta luonnonvarasta, luonnonkumista. Hai Lown muotoilu sopii tennareihin tottuneelle nuorisolle kuin nenä päähän!

Robinin ja Hai Lown yhteistyön yhteydessä järjestettävään koulukilpailuun, jossa voi voittaa 30 paria Hai Low-kumppareita, toivotaan ”saapashakemuksia” kouluilta tai luokilta. Kilpailutyö on täysin vapaamuotoinen: se voi olla sarja Instagram-postauksia, PowerPoint-esitys tai vaikka äänikuva luontoretkeltä; vain mielikuvitus on rajana!

Kilpailutyö palautetaan viimeistään 15.6.17 postitse Berner Oy, Vapaa-aika/Koulukilpailu, PL 22, 00811 Helsinki tai sähköpostitse nokianjalkineet(at)berner.fi.

Robin suunnitteli 3 Hai Low -mallia

Hai lähestyi saapashaasteella Robinia, joka innostui ajatuksesta välittömästi. Artisti päätyi suunnittelemaan 3 omaa mallia Hai Low -saappaisiin.

Malliston suunnittelun lähtökohtana olivat Robinin persoonalliset ideat. Robin vietti  päivän Hain suunnittelijoiden kanssa ja luonnosteli useita malleja. Luonnoksista syntyi Hai Low by Robin -malliston kolme erilaista värivaihtoehtoa. Robinin tyyliä mukaillen yksi malli on kokonaan eriväripari: toinen saapas on punainen, toinen sininen! Tämä väritys on koulukilpailun palkintosaappaissa.

Lopputulos on ihan sairaan magee

– Mä en oo koskaan hirveesti lämmennyt kumppareihin koska en oo pitänyt niitä kovin tyylikkäinä, mutta nyt on kyllä niin mageet popot että voisin laittaa vaikka Linnanjuhliin, päälle jos vaan etiketti siihen venyisi. Oli kiinnostava päästä tutustuu miten tällasia jalkineita oikeen suunnitellaan. Mun mielestä lopputulos on ihan sairaan magee ja nimenomaan meitsin näköinen, Robin kertoo.