13.8.2021/Ajankohtaista

Lauri Tähkä Metsäretkiarvonnan säännöt

METSÄRETKI LAURI TÄHKÄN KANSSA

Osallistu arvontaan ja voit päästä ikimuistoiselle luontoretkelle Lauri Tähkän kanssa! Retki tehdään maanantaina 6.9.2021 ja retkikohde sijaitsee eteläisessä Suomessa. Paikka paljastetaan myöhemmin. Kilpailussa arvotaan 5 (viisi) voittajaa. Jokainen voittaja saa halutessaan ottaa mukaan yhden ystävän. Kilpailu päättyy 24.8. ja voittajat arvotaan 25.8.

Haluamme järjestää kaikille turvallisen tapahtuman. Tapahtumaan voi osallistua ainoastaan täysin terveenä. Mikäli sinulla on koronavirukseen viittaavia oireita, ei tapahtumaan voi osallistua. Suosittelemme vahvasti, että kilpailuun osallistuja on rokotettu koronavirusta vastaan, tai että osallistujat käyvät koronatestissä 2 päivää ennen tapahtumaa mahdollisen koronavirustartunnan poissulkemiseksi. Tarjoamme myös mahdollisuuden tehdä pikatestin paikan päällä kuluitta.

KILPAILUN SÄÄNNÖT

  1. Järjestäjä

Berner Oy, PL 22, 00811 HELSINKI.

  1. Kuka voi osallistua

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat yli 18-vuotiaat luonnolliset henkilöt. Kilpailuun eivät voi osallistua kilpailun järjestelyjen kanssa tekemisissä olevat henkilöt.

  1. Kilpailuaika

Kilpailu alkaa 20.8.2021 ja päättyy 24.08.21. Arvonta suoritetaan 25.8. Voittajiin otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä. Osallistumalla kilpailuun osallistuja sallii valo- ja videokuvaamisen retkellä ja kuvauksen julkaisemisen Bernerin brändien sosiaalisen median kanavissa, kuten esimerkiksi Nokian Jalkineet ja Haicolours. Sen lisäksi kuvia ja videoita saatetaan julkaista Lauri Tähkän sosiaalisen median kanavissa. On mahdollista, että videolla saattaa näkyä tunnistettavia osallistujia.

  1. Osallistuminen

Osallistumalla voittaja sallii nimensä julkaisun kilpailun yhteydessä sosiaalisessa mediassa ja/tai verkkosivulla. Yhteystietoja ei käytetä muuhun markkinointiin.

  1. Kilpailuun osallistuminen

Voit osallistua kilpailuun Lauri Tähkän virallisella sosiaalisen median tilillä Instagramissa @lauri.tahka tai Facebookissa @LauriTahkaVirallinen.

Instagram: Kommentoi kilpailupostausta Lauri Tähkän Instagramissa ja tägää kaveri, jonka haluat ottaa mukaan retkelle.

Facebook: Kommentoi kilpailupostausta Lauri Tähkän Facebookissa.

Osallistu kommentilla viimeistään 24.8.2021. Arvomme voittajat 25.8.2021 ja ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti. Jos emme saa yhteyttä voittajaan 48 tunnin kuluessa, voimme arpoa voittajan uudelleen. Palkintoa ei voi siirtää toiselle henkilölle.

  1. Kilpailu on vastikkeeton

Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen ostamista. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden olla hyväksymättä lähetettyä materiaalia arvontaan, jos se ei ole kilpailun hengen mukaista.

  1. Palkinto

Noin 4 h pituinen matka myöhemmin ilmoitettavaan esteettömään retkipaikkaan eteläisessä Suomessa 6.9.2021. Yhteinen bussikuljetus Helsingistä kuuluu voittoon, samoin Lauri Tähkän tapaaminen ja ruokailu metsäisissä olosuhteissa sekä pieni yllätyslahja.  Palkintoon ei sisälly muita voittajien matkustus- tai hotellikuluja.

  1. Tietojen kerääminen ja käyttö

Tietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

  1. Berner Oy pidättää oikeuden muutoksiin. Suunnittelemme tapahtuman viranomaismääräysten mukaisesti.

Lisää tietoja henkilötietojen käsittelystä: https://www.berner.fi/berner-oy/rekisteriseloste/