11.10.2018/Saapaspäivä

Oikeus kuiviin sukkiin

Olin koulussa vuonna 1972 ja kevät hanget sulivat aurinkoisena päivänä.

Minulla oli jaloissani töppöset ja jalkani aivan märät kun pääsin koulusta kotiin.

Päivällä isäni oli käynyt ostamassa minulle Hai-saappaat ja ne olivat KELTAISET. Minulle ne saappaat olivat aurinko. Siitä alkoi ihastus saappaisiin ja siihen olotilaan etten tarvitse kulkea kävelymatkojani märissä varpaissa. Hai-saappaat muistan vielä tänä päivänäkin ja sen KELTAISEN värin tuoman ilon. Olen itse saanut jakaa tätä iloa omalle tyttärelleni. Hän on saanut KELTAISET Hai-saapaansa kuusi vuotta sitten ja käyttään niitä vieläkin. Hai-saappaat ovat hyvät ja kestävät. Iloinen asia on HAI-saappaiden tuoma positiivinen tunne jaloille sukupolvelta toiselle.

Tarina ja kuva  Tuula Levänen

Lähetä kommentti

Nimi ja sähköpostiosoite ovat pakollisia kenttiä