Saapaspäivä

Saapaspäivä-arvonnan säännöt 2021

Osallistu Saapaspäivän arvontaan ja voita itsellesi Hait tai Nokian Jalkineiden kumpparit!

Suomalaiset ovat kumisaapaskansaa. Vastaa asettamiimme kolmeen (3) liikkumiseen ja saapasaiheiseen kysymykseemme ja olet mukana arvonnassa.

Osallistumisaika 1.8.2021 – 11.10.2021. Arvomme voittajat (5 kpl) 12.10.2021 ja ilmoitamme heille henkilökohtaisesti voitosta. Palkintona arvotaan 5 paria Nokian Jalkineiden tai Hain kumisaappaita, jotka voi lunastaa Haicolours.comista sen hetkisen valikoiman mukaisesti, arvo 69 eur/pari.

Takaisin Saapaspäivän tarinat- sivulle.  https://www.nokianjalkineet.fi/kategoria/saapaspaivan-tarinat/

Kilpailun säännöt

 1. Järjestäjä
  Berner Oy, PL 22, 00811 HELSINKI.
 2. Osallistumiskelpoisuus
  Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Kilpailuun eivät voi osallistua kilpailun järjestelyjen kanssa tekemisissä olevat henkilöt.
 3. Kilpailuaika
  Kilpailu alkaa 1.8.2021 ja päättyy Saapaspäivänä 11.10.2021. Arvonta suoritetaan tiistaina 12.10.2021. Voittajiin otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä.

Osallistumalla voittaja sallii nimensä julkaisun kilpailun yhteydessä sosiaalisessa mediassa ja/tai verkkosivulla. Yhteystietoja ei käytetä muuhun markkinointiin.

 1. Kilpailuun osallistuminen
  Arvontaan osallistuu vastaamalla nokianjalkineet.fi/saapaspäivä -sivustolla olevaan 3 kysymykseen.
 2. Kilpailu on vastikkeeton
  Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen ostamista.
 3. Palkinto
  Palkintoja arvotaan 5 kappaletta. Arvonnan palkintona on viidelle voittajalle yksi pari aikuisten tai lasten saappaita. Palkinnon voi valita Haicolours.comin sen hetkisestä valikoimasta. Palkinto toimitetaan lahjakorttikoodina haicolours.comiin, yhden palkinnon arvo 59€. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi tavaraksi.
 4. Jos emme tavoita voittajaa viikon kuluessa arvonnasta, arvomme uuden voittajan.
 5. Tietojen kerääminen ja käyttö
  Tietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Berner Oy pidättää oikeuden muutoksiin. Haluan lisää tietoa henkilötietojen käsittelystä. https://www.berner.fi/privacy-policy/asiakasrekisteri/

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi ja varmistaaksemme sivuston toimivuuden

 

22 kommenttia

 1. Tarvisin saappaat . Entiset on menneet rikki.

 2. Juurikin niin minulla ei ole ollut kumisaappaita n. 40vuoteen kohta 50 vuotias nainen eiköhän tarvetta jo olisi minusta tuli mummi 3kk.sitten ja vara mummi olen ollut kohta 3vuotta… Nyt kun lasten lasten kanssa tulee liikuttua kelillä kuin kelillä niin käyttöä olisi hyville kumisaappaille varmasti.

 3. Pitkävartiset ”Nokian” ovat erittäin hyvät olleet pihaa siivotessa nokkostarhassa. Hyvä.

 4. Haluaisin keltaiset saappaat koska minulla on samanvärinen sadetakki,väri tuo auringon väriä sateiseen syksyyn.Teen työmatkat usein pyöräillen sateellakin

 5. Nokian Kontion pitkävartiset saappaat ovat parhaat, ne suojaavat tarpeeksi, ja kestävät monta vuotta. Ne toimivat hyvin perusratsastuksessa myös pitkän vartensa ansiosta.

 6. Hei en omista kans kumisaappaat koska vuosia sit mennyt rikki
  😏Ois Kiva saada uudet 2020 luvun😁

 7. Tarttis uudet.meni hillasuolla edelliset

 8. onhan mulla saappaat (kontio) ovat vaan jo 40v. vanhat. taitaa reikäkin jo olla…
  tarttis sienimettään yms. uudet… Hyväthän ovat, mutta köyhän lompsalle hiukkasen tyyriit.

 9. Minun saappaani ovat jatkuvassa käytössä. Ne ovat Nokian Kontiot, joita en tule ilman toimeen. Tarvitsen niitä puutarhatöissä, mustikassa, puolukassa, karpalossa ja sienessä. Nuo ovat minulle aivan must juttuja, joita en voi edes ollakaan. Lisäksi käytän Kontioitani, kun haravoin pihaa ja muuten vaan käytän sadesäällä. Minulla on ollut Kontiot koko ikäni paitsi nuorena minulla olivat Nokian Roki-saappaat, jotka ovat Nokian Kontioihin verrattavia saappaita, joten ostin Kontiot, kun Roki-saappaita lopetettiin tekemästä. Ne olivat saappaat minun makuuni, joita vieläkin kaipaan.

 10. Kyllä tarviisin kun kumisaappaat ovat pienet. Käytän marjassa sienessä ja sateella.

 11. Viimeksi ostettu Kontiot v. 1985 tänä kesänä alkoivat hapertua. Kiitettävästi kestivät.

 12. Viimeksi ostettu Kontiot v. 1985, erittäin hyvin ovat palvelleet ja kestäneet aikaa. Tänä kesänä kumi alkanut hapertua, uudet olisivat tarpeen.

 13. Uskon sieniä olevan jo metsässä vanhat kumisaappaat vaan on hajalla

 14. Minulla on ikivanhat Kontiosaappaat mihin on tullut reikä jalkaosan ja varren kohdalta. Kontio saappaat ovat parhaat koska a) kumiseos on erittäin hyvä joka antaa hyvää pitoa liukkaalla – eli ei ole todella mitään nylon-materiaalia ja b) lesti on erittäin hyvä ja sopii erinomaisesti suomalaiseen jalkaan!

 15. Minulla on mustat kontiot, niillä on paljon käyttöä ja haluaisin vielä punaiset!

 16. Annoin omat Nokia-saappaani tyttärentyttärelle. Tarvitsisin kuitenkin saappaita!

 17. Vanhat on rikki tarvitsen uudet

 18. En omista kumppareita ollenkaan.Punaiset olisi aika ihanat.

 19. Mullakin on ollut pitkävartiset valkoset, kumpparit Nokialaiset…!!
  Siitä on aikaa kolkyt vuotta…! Rakastin niitä…!

 20. Kontiosaappaat ovat kuuluneet jalkinevalikoimaani aina nuoruusvuosista lähtien. Ne ovat loistavat kalassa ja ylipäätään vesillä, marjassa, puutarhahommissa ja sateella ja loskakelillä myös kaupungilla liikkuessa. Moninaisen käytön vuoksi Kontioita löytyykin minulta joka lähtöön.

 21. Vanhat Kontio-saappaani ovat monella paikalla paikatut, joten olisi varmaan uusien saappaiden aika. Käyn paljon metsässä marjastamassa ja sienestämässä.

Kommentointi on suljettu.