14.9.2018/Ajankohtaista

Saapaspäiväarvonnan säännöt 2020

Osallistu Saapaspäivän arvontaan ja voita aidot Hait tai Nokian Jalkineiden kumpparit!

Suomalaiset ovat kumisaapaskansaa. Jaa meille oma saapastelukuvasi luonnossa ja haasta kaverisi mukaan jakamaan oman kuvansa. Voit osallistua kilpailuun kolmella eri tavalla:

1) Jakamalla kuvasi Instagramissa: tagaa postauksesi #saapaspäiväshare #Saapaspäivä #kuivatsukat sekä @nokianfootwear_nokianjalkineet @haicolours

2) Jaa kuvasi kommentoimalla Facebook-postaustamme Nokian Jalkineiden Facebook-sivulla tai Haicolours Facebook-sivulla, kuvalla ja tekstillä.

3) Lähettämällä kuvia sähköpostilla osoitteella nokianjalkineet@berner.fi.

Lähetä materiaali meille viimeistään lauantaina 11.10. Kuvien tulisi olla mieluiten vaakakuvia, mutta muutkin käyvät. Kuvia saatetaan joutua rajaamaan. Arvomme voittajan 12.10.2020.

Takaisin Saapaspäivän tarinat- sivulle.  https://www.nokianjalkineet.fi/kategoria/saapaspaivan-tarinat/

Kilpailun säännöt

 1. Järjestäjä
  Berner Oy, PL 22, 00811 HELSINKI.
 2. Osallistumiskelpoisuus
  Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Kilpailuun eivät voi osallistua kilpailun järjestelyjen kanssa tekemisissä olevat henkilöt.
 3. Kilpailuaika
  Kilpailu alkaa 14.9.2020 ja päättyy Saapaspäivänä 11.10.2020. Arvonta suoritetaan seuraavana maanantaina 12.10.2020. Voittajiin otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä. Osallistumalla kilpailuun osallistuja sallii kuviensa käytön Nokian Jalkineiden ja Haicolours.comin sekä Saapaspaiva.fi Facebook-, Instagram- sekä verkkosivuilla ja Berner Oy:n kotisivulla, Facebook- ja Twitter -tileillä vuoden 2021 loppuun asti.

Osallistumalla voittaja sallii nimensä ja kuviensa julkaisun kilpailun yhteydessä sosiaalisessa mediassa ja/tai verkkosivulla. Yhteystietoja ei käytetä muuhun markkinointiin.

 1. Kilpailuun osallistuminen
  1) Jakamalla saapasmuistosi Instagramissa: tagaa postauksesi #saapaspäiväshare #Saapaspäivä #kuivatsukat sekä @nokianfootwear_nokianjalkineet @haicolours
  2) Jaa saapastarinasi kommentoimalla Facebook-postaustamme Nokian Jalkineiden Facebook-sivulla tai Haicolours Facebook-sivulla, kuvalla ja tekstillä.
  3) Lähettämällä kuvia sähköpostilla osoitteella nokianjalkineet@berner.fi
  Lähetä materiaali meille viimeistään 11.10. Arvomme voittajat 12.10.2020

Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden olla hyväksymättä lähetettyä materiaalia arvontaan, jos se ei ole kilpailun hengen mukaista.

 1. Kilpailu on vastikkeeton
  Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen ostamista.
 2. Palkinto
  Arvonnan palkintona on viidelle voittajalle yhden parin aikuisten tai lasten voiton julkaisemisen hetkellä varastossa olevia Nokian Jalkineiden kumisaappaita tai arvoltaan vastaava haicolours.comin lahjakorttikoodi (59€). Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi tavaraksi. Palkintoja arvotaan 5 kappaletta.
 3. Tietojen kerääminen ja käyttö
  Tietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Berner Oy pidättää oikeuden muutoksiin. Haluan lisää tietoa henkilötietojen käsittelystä. https://www.berner.fi/privacy-policy/asiakasrekisteri/

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi ja varmistaaksemme sivuston toimivuuden