14.9.2018/Ajankohtaista

Saapaspäiväarvonnan säännöt 2022

Osallistu Saapaspäivän haasteeseen ja voita itse suunnittelemasi Hai-saappaat! 

Miten osallistut?

  • Mene TikTokiin tilille @hai_saapas
  • Duetoi tililtä löytyvä Hai-saapasvideo
  • Tuunaa saapas lisäämällä editointivaiheessa saappaan päälle gif-tarroja
  • Lisää kuvatekstiin hashtag #saapaspäivä

Kilpailun säännöt

1. Järjestäjä

Berner Oy, PL 22, 00811 HELSINKI.

2. Osallistumiskelpoisuus

Kaikki luonnolliset henkilöt ovat osallistumiskelpoisia. Arvontaan eivät saa kuitenkaan osallistua järjestävän tahon työntekijät tai niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa tai heidän perheenjäsenensä. Järjestäjällä on oikeus poistaa arvonnasta sellaiset osallistujat, jotka ilmeisesti pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai todennäköisyyksien muuttamiseksi.

3. Osallistusmisaika

Osallistumisaika on 29.9.-16.10.2022  klo 23:59 asti.

4. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistutaan duetoimalla Hai-saappaiden TikTok-video tililtä @hai_saapas ja lisäämällä hashtag #saapaspäivä

5. Voittajien valinta, palkinto ja palkinnon lunastaminen

Arvonnan palkintona on Hai-saappaat sekä duetossa käytetyt GIF-tarrat. Yhden palkinnon arvo on noin 100€ (Hai-saappaat + tarrat). Voittajia arvotaan yhteensä 5 kpl.

Voittajat arvotaan seuraavana päivänä kilpailun päätyttyä eli 17.10. Voitosta ja sen lunastamisesta ilmoitetaan voittajille henkilökohtaisesti TikTokin välityksellä ja järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain. Mikäli voittajaa ei tavoiteta seitsemän päivän kuluessa voitosta, on Järjestäjällä oikeus arpoa tilalle uusi voittaja. Mikäli uutta voittajaa ei tavoiteta viikon sisällä palkinnon voittamisen ilmoittamisesta, ei uutta voittajaa enää arvota. Arvonnan palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi tavaraksi.

6. Verot

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron voittopalkinnosta.

7. Henkilötietojen käsittely

Järjestäjä käsittelee osallistujien henkilötietoja arvonnan toteuttamiseksi ja palkintojen luovuttamiseksi. Henkilötietoja voidaan käsitellä myös suoramarkkinointitarkoituksiin osallistujan luvalla.

8. Järjestäjän vastuu

Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän, sekä kampanjan järjestämisessä mukana olleet mahdolliset muut yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta ja mahdollisesta vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kampanjaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjä ei vastaa puutteellisista ja virheellisistä osallistumisista. Järjestäjä ei myöskään vastaa mahdollisista vahingoista tai kustannuksista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuneen välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän arvontaan. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

TikTok ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla, eikä se liity mitenkään TikTokkiin. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan TikTokin käyttöehtoja ja sääntöjä.

9. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin. Järjestäjä voi keskeyttää arvonnan perustellusta syystä. Kaikki arvontaan osallistuvat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja Järjestäjän arvontaa koskevia päätöksiä.

Helsingissä 27.9.2022.

Haluan lisää tietoa henkilötietojen käsittelystä. https://www.berner.fi/privacy-policy/asiakasrekisteri/

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi ja varmistaaksemme sivuston toimivuuden

 

Takaisin Saapaspäivä- sivulle.  https://www.nokianjalkineet.fi/kategoria/saapaspaivan-tarinat/