YRITYKSILLE räätälöidyt ratkaisut

Haluatko tarjota yrityksesi henkilökunnalle, asiakkaillesi tai seurallesi jotain todella uniikkia ja henkilökohtaista?
Haluatko vahvistaa brändisi tai seurasi näkyvyyttä? Me vastaamme odotuksiinne ja tarjoamme ratkaisuksi kustomoidut kumisaappaat! Meiltä saat tunnetun brändin laadukkaat saappaat yrityksen tai seuran logolla ja värillä.

 

Hai kumisaappaat omalla logolla ja värillä

Hai kumisaappaiden ydin on seikkailu. Ne ovat portti unelmien maailmaan, missä sateen ropina kutsuu seikkailuihin ja mutalätäköiden yli hyppääminen on taidetta. Kumisaappaat eivät vain suojaa jalkojasi kosteudelta*, vaan ne ovat lupaus seikkailusta ja vapauden tunteesta. Niiden ydin on siinä hetkessä, kun astut ulos sateiseen päivään ja tiedät, että mikään ei voi estää sinua tutkimasta maailmaa ympärilläsi. Ne ovat enemmän kuin kengät; Hai-saappaat ovat seikkailun symboli!

*Kaikki Hai-saappaat valmistetaan käsin luonnonkumista leikatuista 23 kappaleesta.

Hai-kumisaappaiden tilaaminen seuran tai yrityksen logolla

Sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

  1. Hai-saappaat omalla logolla Hai-perusväreistä; musta, keltainen, pinkki, punainen tai sininen (minimitilaus 100 paria/väri/sama painatus, kokovalikoima 34-46)
  2. Hai-saappaat omalla logolla ja värillä (minimitilaus 300 paria/yksi väri/yksi painatus, kokovalikoima 34-46

Kontio kumisaappaat omalla logolla ja värillä

Kontio on luotettava elämänkumppari jo vuodesta 1973. Ne eivät ole vain kumpparit; Kontio-kumisaappaat ovat kumppanit jokaisella askeleellasi, olitpa seikkailija, puutarhuri tai kaupunkilainen.
Kontiot valmistetaan käsin tinkimättömällä ammattitaidolla ja kestävistä materiaaleista – Kontio-kumisaappaat suunniteltiin kestämään aikaa ja koettelemuksia. Voit luottaa Kontioihin jokaisessa tilanteessa – oli sää mikä tahansa tai matka minkälainen tahansa. #Kontio – elämänkumppari!

Kontio-kumisaappaiden tilaaminen seuran tai yrityksen logolla

Valittavanasi on kaksi mallia:

  1. Pitkävartinen Kontio Classic -kumisaapas, jonka värit ovat musta, keltainen ja punainen.
  2. Matalampi Kontio Low, jossa on sama lesti kuin Kontio Classicissa, mutta lyhyempi varsi ja värit ovat musta, keltainen ja punainen.

Kontioiden ja Kontio Lown minimitilausmäärä  on 100 paria/väri/painatus. Kontio Classic koot: musta koot 34-50, punainen koot 34-43 ja keltainen koot 34-42. Kontio Low koot: musta koot 36-48, punainen ja keltainen koot 36-42.

Miten kumisaappaiden kustomointi yritykselle etenee?

  1. Ota yhteyttä: lähetä sähköposti nokianjalkineet@berner.fi, kerro ajatuksesi ja pyydä tarjous.
  2. Suunnittelu: Teemme luonnoksen kustomoiduista saappaista sinun lähettämälläsi logolla ja haluamallasi värillä. Mietimme yhdessä parhaan paikan logollesi. Suosittelemme logon sijoittamista saappaan varsiosaan. Logon pitää olla yksivärinen. Hyväksytämme suunnitelman sinulla ennen saappaiden tuotannon aloittamista.
  3. Valmistus: Kun olet hyväksynyt suunnitelma, valmistamme jalkineet normaalin saapastuotanto- ja laaduntarkastusprosessimme mukaisesti.
  4. Toimitus: Tuotteemme valmistetaan Serbiassa ja toimitusaika tuotteille on noin 3-4kk. Kumisaapasparit toimitetaan Nokian Jalkineiden (Kontiot) tai Hain omissa jalkinelaatikoissa antamaasi osoitteeseen. Toimitus yhteen paikkaan.

Usein kysytyt kysymykset Nokian Jalkineista ja Hai-saappaista

Hai-saappaat(mallisto)

Kontio elämänkumpparit(mallisto)

Tee vaikutus asiakkaisiisi tai tiimisi jäseniin tarjoamalla heille jotain erityistä, henkilökohtaista ja ilahduttavan käytännöllistä. Ota yhteyttä meihin tänään ja aloita räätälöityjen jalkineiden suunnittelu meidän kanssamme.