9.4.2020/Ajankohtaista

Kontio – Luotettava elämänkumppari jo vuodesta 1973

Suuret suomalaiset löivät kumpparit yhteen – Lauri Tähkä vetää nyt jalkaansa Kontiot

Suomalaisten rakastama Lauri Tähkä käärii lahkeensa ja vetää jalkaansa aidot ja alkuperäiset kumisaappaiden kuninkaat, Kontiot.

#elämänkumppari-tunnistetta kantava pitkäaikainen Lauri Tähkän ja Kontion yhteistyö  kestää aina vuoden 2021 loppuun saakka. Molemmat ovat oman alansa Suomen ehdotonta kärkikaartia ja on hauska sattuma, että syntymävuosikin on sama eli 1973.

  • Luonto ja metsässä liikkuminen on aina ollut minulle se juttu, jonka avulla saan ajatukseni kasaan ja putsaan mieleni. Kontiot ovat olleet metsässä jalassani aina, ja ne ovat minulle todelliset elämänkumpparit, Tähkä jatkaa.

Meistä monilla on niistä muistoja.

Kontioiden kanssa on jaettu sienestysretkiä ja saunanlämmityshetkiä. Nämä ikoniset kumisaappaat ovat olleet jo vuosikymmenten ajan tuttu näky mökkien kuisteilla ja tupien nurkilla ympäri maan. Jo vuodesta 1973 lähtien Kontiot ovat olleet kiinteä osa pieniä ja suuria suomalaisia askelia. Sateessa, paisteessa ja tuiskussa. Vaarilta perittyinä tai vastaostettuina. Villasukilla ja ilman.

 

Kontioiden saapasperhe

Perheen yhteisten ulkoiluhetkien ilo ja luonnosta kumpuava hyvä olo kulkevat Kontioiden mukana sukupolvilta toisille. Vaikka tähän maankuuluun saapasperheeseen kuuluu jo useita malleja, Kontiot pysyvät lestissään. Se kun on hyväksi todettu ja tilavuudestaan tunnettu. Kontio Classic -perusmallin ohella uusia polkuja valloittavat sirompi Kontio Basic, matalavartinen Kontio Low, talvisaapas Kontio Winter sekä pikkusaapastelijoiden Kontio Jr. Varsin erilaisia klassikoita kaikki!

Punaiset keltaiset ja mustat Kontio saappaat terassilla

 

 

 

Sanotaan, että vaatteet heijastavat aikalaisiaan. Heijastavista nauhoistaan tunnetut Kontiot tekevät sen ihan konkreettisestikin.

#elämänkumpparit

Nämä elämänkumpparit kestävät aikaa paitsi luonnonkumin myös ajattoman designinsa ansiosta. Niitä on yhdistetty yhtä sujuvasti niin kukkamekkoihin kuin tuulipukuihinkin. Ja matka sen kun jatkuu – rämeiköstä Rööperiin, pelloilta puistoihin.Eikä tämän kestosuosikin asemaa helpolla vesitetä. Sen verran suuret saappaat on täytettävänä. Kelit, muodit ja maailma muuttuvat, vaan onneksi on jotain kestävää.

Miksi Kontio?

KONTIO  ON KUMISAAPPAIDEN KUNINGAS

Aito ja alkuperäinen, suomalaiseen luontoon ja elämänmenoon suunniteltu jalkine jo vuodesta 1973. Kovaa käyttöä ja kaikkia kelejä kestävät Kontio-saapasperheen tuotteet suunnitellaan Suomessa. Kontiot valmistetaan käsityönä kymmenistä osista, alkuperäisellä tilavalla lestillä.

KONTIO  ÄR KUNGEN AV GUMMISTÖVLAR

Äkta och originala skor designade för nordiska förhållanden sedan 1973. Slitstarka Kontiomodeller är handgjorda av dussintals delar, med Nokian Footwear originalläster. Upptäck också de andra modellerna i Kontio-produktfamiljen!

KONTIO IS THE KING OF RUBBER BOOTS

Genuine and original footwear designed for northern conditionssince 1973. Heavy-duty Kontio models are handcrafted fromdozens of parts, with original Nokian Footwear lasts.