Kumisaappaat yrityksen omalla logolla

Haluatko tarjota yrityksesi henkilökunnalle, asiakkaillesi tai seurallesi kumisaappaat, joissa on sinun oma logosi? Vahvista brändisi tai seurasi näkyvyyttä. Me vastaamme odotuksiinne ja tarjoamme ratkaisuksi kumisaappaat yrityksen omalla logolla! Meiltä saat tunnetun brändin laadukkaat saappaat yrityksen tai seuran logolla ja värillä.Keltaiset lasten kumisaappaat puisella laiturilla. Teetä hai-  kumisaappaat yrityksen omalla logolla!

 

Hai kumisaappaat omalla logolla ja värillä

Näissä korkealaatuisissa saappaissa yhdistyvät suomalainen suunnittelu, mukavuus ja kestävyys. Hai-saappaat eivät ainoastaan pidä jalkojasi kuivina, vaan ne myös tekevät jokaisesta sadepäivästä astetta paremman. Trendikkäät ja tyylikkäät Hait tuovat positiivista energiaa ja iloa jokaiseen sadepäivään. Hai-saappaat ovat tunnettuja pitkäikäisyydestään ja laadustaan — huolella valmistetuilla ja kestäviksi suunnitelluilla Hai-saappailla navigoit niin kaupungin kaduilla kuin lähimetsässäkin.

Hai-saappaat todella ovat enemmän kuin jalkineet — ne tuovat iloa arkeen ja tekevät jokaisesta sadepäivästä monta askelta paremman.

Lisäksi kaikki Hai-saappaat valmistetaan käsin luonnonkumista leikatuista 23 kappaleesta.

rivi erivärisiä Hai-saappaita. Teetä nyt kumisaappaat yrityksen omalla logolla!

Hai-kumisaappaiden tilaaminen seuran tai yrityksen logolla

Sinulla on kaksi vaihtoehtoa, miten saat kumisaappaat yrityksen omalla logolla:

  1. Hai-saappaat omalla logolla Hai-perusväreistä; musta, keltainen, pinkki, punainen tai sininen (minimitilaus 100 paria/väri/sama painatus, kokovalikoima 34-46)
  2. Hai-saappaat omalla logolla ja värillä (minimitilaus 300 paria/yksi väri/yksi painatus, kokovalikoima 34-46

Kontio kumisaappaat omalla logolla ja värillä

Kontio on luotettava elämänkumppari jo vuodesta 1973. Ne eivät ole vain kumpparit; Kontio-kumisaappaat ovat kumppanit jokaisella askeleellasi, olitpa seikkailija, puutarhuri tai kaupunkilainen.
Kontiot valmistetaan käsin tinkimättömällä ammattitaidolla ja kestävistä materiaaleista – Kontio-kumisaappaat suunniteltiin kestämään aikaa ja koettelemuksia. Voit luottaa Kontioihin jokaisessa tilanteessa – oli sää mikä tahansa tai matka minkälainen tahansa. #Kontio – elämänkumppari!

Keltaiset Kontiot ovat sienestäjän saappaat. Nyt kumisaappaat yrityksen omalla logolla!

Kontio-kumisaappaiden tilaaminen seuran tai yrityksen logolla

Valittavanasi on kaksi mallia:

  1. Pitkävartinen Kontio Classic -kumisaapas, jonka värit ovat musta, keltainen ja punainen.
  2. Matalampi Kontio Low, jossa on sama lesti kuin Kontio Classicissa, mutta lyhyempi varsi ja värit ovat musta, keltainen ja punainen.

Kontioiden ja Kontio Lown minimitilausmäärä  on 100 paria/väri/painatus. Kontio Classic koot: musta koot 34-50, punainen koot 34-43 ja keltainen koot 34-42. Kontio Low koot: musta koot 36-48, punainen ja keltainen koot 36-42.

3 erivarista Kontio saapasta: nyt saat kumisaappaat omalla logolla!

Miten kumisaappaiden kustomointi yritykselle etenee?

  1. Ota yhteyttä: lähetä sähköposti nokianjalkineet@berner.fi, kerro ajatuksesi ja pyydä tarjous.
  2. Suunnittelu: Teemme luonnoksen kustomoiduista saappaista sinun lähettämälläsi logolla ja haluamallasi värillä. Mietimme yhdessä parhaan paikan logollesi. Suosittelemme logon sijoittamista saappaan varsiosaan. Logon pitää olla yksivärinen. Hyväksytämme suunnitelman sinulla ennen saappaiden tuotannon aloittamista. Katso kuvasta logojen koko eri saapasmalleissa (alla).
  3. Valmistus: Kun olet hyväksynyt suunnitelma, valmistamme jalkineet normaalin saapastuotanto- ja laaduntarkastusprosessimme mukaisesti.
  4. Toimitus: Tuotteemme valmistetaan Serbiassa ja toimitusaika tuotteille on noin 3-4kk. Kumisaapasparit toimitetaan Nokian Jalkineiden (Kontiot) tai Hain omissa jalkinelaatikoissa antamaasi osoitteeseen. Toimitus yhteen paikkaan.

Logon sijoittaminen ja koko

Kustomoitujen saappaiden logojen koko
Logon koko eri malleissa: Kontio Classic logon koko 1: max. 6,0cm x 4,0cm Kontio Low logon koko 2: max. 6,0cm x 2,5cm Hai logon koot: logo 3. max 5,0cm x 2,5cm, logo 4. max. 5,0cm x 1,5cm, logo 5. max. 2,0cm x 1,0cm

Usein kysytyt kysymykset Nokian Jalkineista ja Hai-saappaista

Hai-saappaat(mallisto)

Kontio low (mallisto)

Kontio elämänkumpparit(mallisto)

Tee vaikutus asiakkaisiisi tai tiimisi jäseniin tarjoamalla heille jotain erityistä, henkilökohtaista ja ilahduttavan käytännöllistä. Ota yhteyttä meihin tänään ja aloita räätälöityjen jalkineiden suunnittelu meidän kanssamme.