3.4.2020/Ajankohtaista

Lauri Tähkä vetää Kontiot jalkaansa

(Berner Oy/Nokian Jalkineet; tiedote 6.2.2020)

Suuret suomalaiset löivät kumpparinsa yhteen – Suomalaisten rakastama kumisaapasbrändi Nokian Jalkineet saa rinnalleen vertaisensa yhteistyökumppanin, kun laulaja Lauri Tähkä vetää jalkaansa Kontiot, kumisaappaiden kuninkaat.

 

Mutkaton Lauri Tähkän ja Kontion yhteistyön aloitus järjestettiin helsinkiläisessä ravintolassa. 12 arvonnassa voittanutta pääsi saman pöydän ääreen laulajatähden kanssa.

Kontio_sivu Lauri Tähkä
Kontio-saappaat toimivat todella hyvin meidän maamme vaihteleviin sääolosuhteisiin. Ne ovat käytännölliset ja luontevat luonnossa kulkemiseen, metsästä merelle, pitkospuilta järvimaisemiin. Totisesti, tarvitsen paljon saappaita, ja niiden pitää ehdottomasti olla Kontiot – elämänkumpparit, Tähkä sanoo.

Kontio jo vuodesta 1973 – aina voi ulkoilla

Kontiot ovat kulkeneet suomalaisten ulkoilijoiden mukana jo vuodesta 1973 lähtien. Nokian Jalkineiden perinteikkäät kumisaappaat ovat taanneet sen, että ulkoilla voi säässä kuin säässä.

Kontiot ovat suomalainen klassikko ja ne suojaavat suomalaisia jalkoja kotimaamme toisinaan haastavissakin sääolosuhteissa. Kontio on laajentunut kumisaapasperheeksi, mihin kuuluu perinteisen korkean Kontion lisäksi matala Kontio, lasten Kontio ja talvikäyttöön sopiva Kontio Winter.

Lauri Tähkä ja Kontiot

Nyt Kontiot ovat saaneet rinnalleen arvoisensa lähettilään, kun suomalaisten rakastama Lauri Tähkä käärii lahkeensa ja vetää jalkaansa mitkäpä muutkaan kuin aidot ja alkuperäiset kumisaappaiden kuninkaat.

Tähkän ja Kontioiden yhteistyö käynnistyi heti vuoden 2020 alussa, ja tarkkasilmäisimmät ovatkin voineet jo bongata mustat klassikot tähtiartistin some-sisällöissä.

Lauri Tähkän Kontio -kilpailussa yli 20.000 osallistujaa

Suurelle yleisölle yhteistyö julkistettiin Lauri Tähkän sosiaalisessa mediassa, yli 20.000 osallistujaa houkutelleen kilpailun kautta.

Kilpailun pääpalkintona Lauri Tähkä vei kaksitoista onnekkainta osallistujaa ystävineen syömään Helsingissä keskiviikkona 5. helmikuuta 2020.

#elämänkumppari -tunnistetta kantava pitkäaikainen yhteistyö kestää aina vuoden 2021 loppuun saakka.

Arvomaailma yhdistää

Lauri Tähkä ammentaa elämänarvonsa vahvasti suomalaisesta perinteestä sekä aitoudesta, ja samat arvot löytyvät myös Kontio-brändin ytimestä. Molemmat kuuluvat omalla alueellaan Suomen ehdottomaan kärkikaartiin – hauska sattuma on, että syntymävuosikin on sama eli 1973.

Lauri Tähkän kanssa Saapaspäiväretkelle?

Sisältöjen lisäksi Kontion ja Tähkän yhteistyöhön kuuluu kuluttajille järjestettävä kilpailu, jonka pääpalkintona on mahdollisuus päästä Tähkän kanssa retkelle Saapaspäivän aikaan syksyllä 2020.