18.2.2021/Ajankohtaista

Nokian Jalkineiden ja Nanson juhlavuosimallisto

Kaksi pitkän historian omaavaa suomalaista brändiä, Nokian Jalkineet ja Nanso, yhdistävät jälleen muotoilu- ja suunnitteluosaamisensa yhteistyömallistossa maaliskuussa 2021.

Nanson tyylikkäät printtikuosit nähdään huippulaadukkaissa Nokian Jalkineiden kumisaappaissa. Yhteistyömallisto löytyy valikoiduista vähittäiskaupoista ja Nanson liikkeistä.

Kumisaapasmallisto juhlistaa 100-vuotista Nansoa

Nokian Jalkineiden matala saapasmalli puetaan tällä kertaa kahteen Nanson kuosiin: toinen on keväisen kirpeä Sitruunapuu ja toinen tyylikäs mustavalkoinen Silmu. Kumisaappaissa yhdistyy laatu ja suomalainen mutkaton elämäntyyli, joka on molempien klassikkobrändien ytimessä.

– Olemme tehneet Nanson kanssa yhteistyössä nyt neljä mallistoa. On hienoa tuoda suomalaista laadukasta suunnittelua piristämään suomalaisten kuluttajien arkea. Haluamme yhteistyömallistollamme innostaa kuluttajia liikkumaan enemmän luonnossa, kertoo Bernerin Jalkineet ja pukeutuminen -tuoteryhmän Category Manager Piia Repo.

NOKIAN JALKINEET yli 120 vuotta Pohjolan säässä

Nokian Jalkineet on yli 120-vuotias suomalainen kumisaapasbrändi. Sukupolvien yli kantaneen suosion salaisuuksia ovat kestävyys, istuvuus ja verraton käyttömukavuus. Nokian Jalkineiden kumisaapas toimii säässä kuin säässä: se on mainio jalkine lähiulkoiluun sekä metsässä liikkumiseen ja pitää jalat varmasti kuivina sadesäällä.

– Nokian Jalkineiden kumisaappaat ovat klassiset ja monikäyttöisyydeltään ainutlaatuiset. Ne ovat todelliset luottosaappaat ja siten Nokian Jalkineet on lähes synonyymi kumisaappaille, Repo kertoo.

NANSO 100 vuotta klassikoita

Vuonna 1921 perustettu Nanso on yksi Suomen tunnetuimmista muotibrändeistä. Nanson vaatemallistossa on sekä omaleimaisia kuoseja että yksivärisiä ajattomia klassikoita, jotka ovat saaneet inspiraationsa suomalaisesta rennosta ja mutkattomasta elämäntavasta.

Nanson tuotteet paitsi kaunistavat arkea, myös kestävät aikaa sekä laadultaan että tyyliltään. Juhlavuoden mallisto heijastelee Nanson monipuolista 100 vuoden historiaa ja nostaa keskiöön kaiken sen, mikä on syvällä Nanson ytimessä: mukavuus, laatu ja tyyli.

-Nanso-kuoseille ominaista on selkeät graafiset tyylitellyt luonnonaiheet, mutta aina raikkaalla ja ajankohtaisella tavalla, kertoo Nanson pääsuunnittelija Noora Niinikoski. Sitruunapuu- ja Silmu-kuosin on suunnitellut Reeta Ek.

Yhteistyömalliston saappaat tulevat Nanson liikkeisiin ja valikoituihin vähittäiskauppoihin helmi-maaliskuussa. Niitä on saatavana koossa 36-42. Ohjevähittäishinta matalalle mallille on €59.

Kuvapankki: https://www.bernerbrandbank.fi/l/92ZVB–B6Bpg

Lisätiedot:

Berner Oy
Piia Repo
piia.repo (a) berner.fi

Nanso Group Oy:
Satu Takkinen
satu.takkinen (a) nansogroup.com

Berner Oy

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen kuuden liiketoiminta-alueen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset brändit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 303,9 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 510. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme si­jaitsevat Suomessa ja tytäryhtiömme Ruotsissa, Norjassa ja Baltiassa. Olemme sitoutuneet vastuullisuutemme jatkuvaan kehittämiseen. Lisätietoja: berner.fi.