12.8.2019/Ajankohtaista

Nokian Jalkineilta ja Nansolta yhteinen saapasmallisto – suomalaisen designin parhaat puolet

Kaksi vahvaa suomalaista brändiä, Nokian Jalkineet ja Nanso, yhdistävät muotoilu- ja designosaamisensa yhteistyömallistossa. Yhteistyön myötä Nanson tyylikkäät printtikuosit nähdään huippulaadukkaissa Nokian Jalkineiden kumisaappaissa. Yhteistyömallisto löytyy valikoiduista vähittäiskaupoista ja Nanson liikkeistä heinä-elokuusta alkaen.

Elokuussa 2019 Nokian Jalkineet ja Nanso lanseeraavat yhteistyömalliston, jossa Nokian Jalkineiden korkea ja matala saapasmalli puetaan Nanson Nostalgia- ja Hippu-kuoseihin. Yhteistyömalliston kumisaappaissa yhdistyy siis yli satavuotinen käsityöosaaminen ja tinkimätön suomalainen design.

  • Olemme tosi ylpeitä saapasuutuuksistamme. Tämä mallisto on mainio esimerkki kahden klassikon yhteistyön voimasta, iloitsee Nokian Jalkineiden Category Manager Piia Repo.

Nanso Low Nostalgia Purppura kumisaapas profiilikuva Nanso Low Hippu Musta kumisaapas profiili Nanso Hippu Musta kumisaapas profiili

Nanso Low Hippu Purppura kumisaapas profiili

 

 

 

 

 

Nokian Jalkineet on yli 120-vuotias suomalainen kumisaapasbrändi, jonka yli sukupolvien jatkuneen suosion salaisuuksia ovat kestävyys, istuvuus ja verraton käyttömukavuus. Nokian Jalkineiden kumisaapas toimii säässä kuin säässä: se on mainio jalkine lähiulkoiluun sekä metsässä liikkujalle ja pitää jalat varmasti kuivina sadesäällä.

  • Nokian Jalkineiden kumisaappaat ovat klassiset ja monikäyttöisyydeltään ainutlaatuiset. Ne ovat todelliset luottosaappaat ja siten Nokian Jalkineet on lähes synonyymi kumppareille, Repo kertoo.

Vuonna 1921 perustettu Nanso on yksi Suomen tunnetuimmista muotibrändeistä. Nanson vaatemallistossa on sekä omaleimaisia kuoseja että yksivärisiä ajattomia klassikoita, jotka ovat saaneet inspiraationsa suomalaisesta rennosta ja mutkattomasta elämäntavasta.

Nanso suunnittelee tuotteita, jotka kestävät aikaa sekä laadultaan että tyyliltään, ja ne myös tekevät arjesta kauniimman ja helpomman.

Yhteistyömalliston saappaat tulevat Nanson liikkeisiin sekä Kokkolan Halpahalliin, ja seuraaviin tavarataloihin: Kärkkäinen, Keskinen, Halonen ja Carlsson elokuun 2019 lopulta alkaen. Saappaita on saatavana kokossa 36-42. Ohjevähittäishinta korkealle saapasmallille on 59 e ja matalalle mallille 55 e.

Lisätiedot:

Berner Oy

Piia Repo

piia.repo@berner.fi

 

Nanso Group Oy:

Satu Takkinen

satu.takkinen@nansogroup.com

 

Median yhteydenotot:

Miltton Oy

Karoliina Masalin

040 833 7382

karoliina.masalin@miltton.fi