18.3.2022/Ajankohtaista

Satumaailman ikisuosikki Muumit koristavat suomalaisen muotoilun klassikon – Nokian Jalkineilta uusi saapasmallisto lasten seikkailuihin

Kaikkien rakastamat muumihahmot somistavat nyt klassisia Nokian Jalkineiden kumisaappaita. Uusi lasten printtisaapasmallisto on jatkoa kahden tunnetun kotimaisen merkin yhteistyölle. Nokian Jalkineet ja Muumi ovat tehneet yhteistyötä myös 2010-luvulla. Malliston suunnittelu kumpuaa luonnosta; hauskoista retkistä kukkaniityllä ja suurista seikkailuista vedenalaisessa maailmassa.

Seikkailunjanoiset lapset voivat nauttia liikkumisen riemusta nyt sukat kuivina. Muumien kyky nähdä maailma jännittävänä paikkana ja Nokian Jalkineiden joka säässä toimivat tuotteet antavat tilaa mielikuvitukselle ja tekevät joka päivästä jännittävän seikkailun.

– Liikkumisen ilo, ulkoilu ja leikki ovat tärkeitä lasten kehitykselle ja hyvinvoinnille ja seikkailulle on mukavampi lähteä, kun varusteet ovat kunnossa. Lasta miellyttävällä, hauskalla printtikuosilla kuvitetut saappaat lapsi laittaa myös mieluummin jalkaan, ja näin vanhempien arki helpottuu, naurahtaa Berner Oy:n Jalkineet ja pukeutuminen -tuoteryhmän Category Manager Piia Repo.

Suunnittelussa yhdistyy luonto, iloinen ja välitön tunnelma sekä lapsille ominainen seikkailumieli. Kumisaappaat ovat luotettua ja arvostettua Nokian Jalkineiden laatua ja istuvuutta: saapas tukee lasten kasvavia jalkoja, on käyttömukavuudeltaan verraton ja kestää lasten leikkejä luonnonkumimateriaalin ansiosta. Mallistossa on neljä erilaista, leikkisää kuosia. Vesileikkeihin vievä kuosi löytyy raikkaana turkoosina ja sadunomaisena korallinpunaisena. Hauska retkeilyteema puolestaan herkkänä lilana ja utuisena sinisenä.

​​​​​

Yhteistyömalliston kumisaappaat tulevat valikoituihin vähittäiskauppoihin ja haicolours.com-verkkokauppaan huhtikuussa 2022. Saappaita on saatavana koossa 21-33. Ohjevähittäishinta mallille on 45 eur.

Lue lisää tuotteista: www.haicolours.com

Kuluttajatiedustelut: Berner Oy, puh. 0207 91 00

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta www.berner.fi/uutishuone.

Lisätiedot:

Berner Oy
Category Manager Piia Repo
piia.repo(a)berner.fi,

Nokian Jalkineet, Hai ja Kontio ovat suomalaisten hyvin tuntemia ja rakastamia tuotemerkkejä. Mallistoja on kehitetty käyttäjien ja ankaran sään mukaisesti vuodesta 1898 lähtien. Tuotemerkit kuuluvat Berner Oy:lle, joka on vuonna 1883 perustettu kasvava ja kansainvälistyvä suomalainen neljän liiketoiminta-alueen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset brändit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 324,3 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 536. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Baltiassa. Olemme sitoutuneet vastuullisuutemme jatkuvaan kehittämiseen #huomisenpuolustaja.

Avainsanat: