Saapaspäivä

Anopin saappaat lainassa

Olimme vasta muuttaneet Pudasjärvelle ja  minä halusin marjastamaan lähteä. Minulla  omat kumisaappaat olivat rikki omat kumisaappaat. Onneksi sain anopilta lainaan kumisaappaat niin pääsin marjastamaan. Pian näin hyvän marjapiakan ja  aloin poimimaan marjoja. Näin,että kyy oli minusta metrin päässä, mutta ajattelin, että poimin vain jonkin aikaa enkä häätytä kyykäärmettä. Minua pelotti. Ajattelin, että ei se kyy  tule minun luokseni , mutta kuinka kävikään…kyy hyökkäsi kumisaappaan varteen kiinni hampaillaan. Tärisin ja ajattelin, että minulla oli tuuria ja saappaat suojelivat minua. Kun vein anopille marjoja kiittelin kovasti kumisaappaiden lainasta. Kumisaappaissa on kyykäärmen hampaan jäljet vielä tänäkin päivänä. Anoppi oli tyytyväinen, että lainasi kumisaappaat minulle.

Olen kaikille tapahtuman jälkeen sanonut, että elkää menkö ilman kumisaappaita metsään!

 Tarina Anna-Riikka, kuva Nokian Jalkineet

 

Lähetä kommentti

Nimi ja sähköpostiosoite ovat pakollisia kenttiä