Saapaspäivä

Anopin saappaat lainassa

Olimme vasta muuttaneet Pudasjärvelle ja  minä halusin marjastamaan lähteä. Minulla  omat kumisaappaat olivat rikki omat kumisaappaat. Onneksi sain anopilta lainaan kumisaappaat niin pääsin marjastamaan. Pian näin hyvän marjapiakan ja  aloin poimimaan marjoja. Näin,että kyy oli minusta metrin päässä, mutta ajattelin, että poimin vain jonkin aikaa enkä häätytä kyykäärmettä. Minua pelotti. Ajattelin, että ei se kyy  tule minun luokseni , mutta kuinka kävikään…kyy hyökkäsi kumisaappaan varteen kiinni hampaillaan. Tärisin ja ajattelin, että minulla oli tuuria ja saappaat suojelivat minua. Kun vein anopille marjoja kiittelin kovasti kumisaappaiden lainasta. Kumisaappaissa on kyykäärmen hampaan jäljet vielä tänäkin päivänä. Anoppi oli tyytyväinen, että lainasi kumisaappaat minulle.

Olen kaikille tapahtuman jälkeen sanonut, että elkää menkö ilman kumisaappaita metsään!

 Tarina Anna-Riikka, kuva Nokian Jalkineet

 

1 kommentti

  1. Minäkin olen lainannut anopin kumisaappaat, vaikka olen mies. Matkalla anopin luokse kenkäni kastuivat täysin. Kotimatkaa varten anoppi toi minulle vanhat korkokumisaappaat, sanoi, että ne ovat menossa poistoon. Laitoin ne heti jalkaan, tuntuivat tosi hyviltä. Anoppi sanoi, että heitä ne roskiin, tai pidä ne varasaappaina. Rupesin käyttämään niitä päivittäin, ovat mukavat ja seksikkäät. Myöhemmin selvisi minulle, että ovat ne ovat Nokian Lena malliset.

Kommentointi on suljettu.