Saapaspäivä

Kadonnut kissanruoka

Taas kerran oilmme laittamassa mökkiä talven jäljiltä kesäkuntoon. Huomasin ruokakomerossa kissanruokapaketin revityt jäänteet. Olimme unohtaneet kuivamuonapaketin talveksi mökille, tuloksena hirveä pahvisilppu. No, joskus sitten loppukesällä oltiin lähdössä sieniretkelle, otin kumpparit vaatekomerosta ja aloin kiskomaan niitä jalkaani. Ensimmäinen meni ihan hyvin, toiseen ei jalka mennyt kuin varren mitan, saappaassa oli selvästikin jotain ylimääräistä. Kurkkasin kumpparin sisään ja kas, siellähän ne kissanmuonat sitten olivatkin. On siinä hiirellä ollut roudaamista, muutama reissu on pitänyt tehdä, että on litran verran kissannappuloita jemmannut sinne.

Tarina:Esa Salonen Kuva: Nokian Jalkineet

2 kommenttia

  1. Nuorina hai saappat olivat ykköset aina jalassa myös kavereilla.Parhaat muistot hai saappaista housun leveät lahkeet laitettu saappaan sisälle niin takaa lahje saappaassa edestä lahje saappaan päällä.Silloin hait osa meitä minulla oli keltaiset hai saappat joita koristi piirrokset ja nimiä nimet.Myös diskoissa nämä asusteet kavereillakin laukut keskelle kaikki ympärille jammaileen.

  2. Hai- saappaat oli jokaisen unelmasaappaat 70- luvun puolivälissä. Tarkkaa oli myös, kuinka leveät farkunlahkeet aseteltiin vain takaa varren sisään. Ja tietenkin kahvallinen kampa takataskussa. Tuolloin saappaani olivat siniset, nyt kelpais jo keltaisetkin.

Lähetä kommentti

Nimi ja sähköpostiosoite ovat pakollisia kenttiä